Ansamblul Folcloric “Plai Moldovenesc” triumfă la Festivalul Național de Folclor!

Municipiul Roman este mândru de reprezentanții săi, câștigând locul II la prestigiosul concurs “Cântec drag din plai străbun”!

Într-o seară plină de muzică și tradiții autentice, Ansamblul Folcloric “Plai Moldovenesc” a adus o râvnită victorie acasă la Mun. Roman, reprezentând cu mândrie orașul lor la Festivalul Național de Folclor “Cântec drag din plai străbun”. Cu pasiune și devotament, acești talentați artiști au încântat publicul și juriul, câștigând locul II în competiția fierbinte.

Evenimentul, desfășurat la VASLUI, a adus împreună ansambluri din toate colțurile țării, fiecare aducând cu sine povestea și tradițiile regiunii sale. Cu toate acestea, Ansamblul “Plai Moldovenesc” a strălucit prin autenticitatea și energia prestației lor.

Profesorul coordonaotr, domnul Arteni Constantin, a fost copleșit de emoție la aflarea rezultatelor. “Este o onoare imensă să reprezentăm frumusețea și bogăția folclorului moldovenesc. Acest premiu este o recunoaștere a muncii noastre asidue și a dragostei noastre pentru tradiție.”

Membrii ansamblului au dedicat această victorie locuitorilor orașului lor, promițând să continue să își aducă contribuția la păstrarea și promovarea folclorului autentic.

Pe lângă recunoașterea meritelor lor artistice, locul II obținut la acest festival național reprezintă și un stimulent pentru ansamblul “Plai Moldovenesc” să continue să strălucească pe scena folclorică națională și internațională.

Într-un final plin de emoții și bucurie, Ansamblul Folcloric “Plai Moldovenesc” a demonstrat încă o dată că tradiția și pasiunea sunt elemente care transcend timpul și spațiul, aducând bucurie și mândrie comunității lor.