“Spectacolul ‘MISTELELE MAGIEI’ – O seară plină de farmec și mister la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman”

Roman, 22 septembrie 2023 – Casa de Cultură a Sindicatelor Roman se pregătește să devină gazda unui eveniment cu adevărat spectaculos și misterios. Cu data de 27 septembrie 2023, ora 17:00 în calendar, locuitorii din Roman și din împrejurimi sunt invitați să pășească într-o lume plină de farmec și intrigă la spectacolul “MISTERELE MAGIEI”.

Magicianul Christianis, cunoscut pentru abilitățile sale uluitoare în domeniul iluzionismului, va fi gazda acestui spectacol incendiar. Spectatorii vor fi martorii unor apariții și dispariții miraculoase, iar scena va fi populată de tarantule, scorpioni și chiar papagali Ara exotici, care vor face din acest spectacol o experiență cu adevărat memorabilă.

“Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă într-o seară specială în care imposibilul devine posibil,” declară magicianul Christianis. “Vom dezvălui tainele magiei într-un show interactiv potrivit pentru toate vârstele. Este o ocazie unică de a experimenta fascinația și misterul magiei într-un mod cu totul nou.”

Pe lângă momentele spectaculoase de iluzionism, Christianis promite să implice publicul într-un mod captivant, aducându-i mai aproape de tainele magiei. Spectacolul este gândit pentru a oferi o experiență memorabilă atât copiilor, cât și adulților.

Spectacolul “MISTERELE MAGIEI” va avea loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, oferind un spațiu adecvat pentru spectacolul grandios pe care magicianul Christianis îl pregătește pentru public. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Casei de Cultură și online, iar organizatorii încurajează rezervarea în avans, deoarece locurile sunt limitate.

Nu ratați ocazia de a vă pierde în lumea captivantă a magiei și iluzionismului alături de magicianul Christianis la spectacolul “MISTERELE MAGIEI” pe 27 septembrie 2023. Este o seară în care misterul și farmecul se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de neuitat.